• Welkom op Natuurbegraafplaats Heidepol

Tarieven

Eerlijke eenmalige tarieven voor de aankoop van een graf

De kosten voor een plek op natuurbegraafplaats Heidepol liggen aanmerkelijk lager dan de totale kosten voor een eigen graf op een reguliere begraafplaats. Koopt u een natuurgraf, dan koopt u een laatste rustplaats met eeuwigdurend grafrecht. Er zijn voor uw nabestaanden dus geen zorgen over het verlengen van het grafrecht of over het onderhoud van het graf.

Eenmalige aankoopkosten voor eeuwigdurend grafrecht en onderhoud:

Heide/ open veld € 3.250,-
Bos € 3.750,-
Urnengraf € 2.000,-
Urninlage € 800,-

U koopt het recht om op de plek van uw keuze begraven te worden. Dit eeuwigdurend grafrecht legt notaris Natascha Dröge uit Arnhem in een akte vast. Bij het Kadaster wordt het aan de grond gekoppeld. Hierdoor bent u verzekerd van het eeuwige recht om op die plek begraven te worden. Wat er ook gebeurt. De inschrijfkosten hiervoor zijn inbegrepen bij het aankooptarief. U bent uiteraard vrij in uw keuze voor een notaris. Over de eventueel bijkomende kosten hiervan, informeren wij u graag.

Begrafeniskosten

Naast het aankoopbedrag zijn er éénmalige kosten rondom de begrafenis:

€ 500,- voor een begrafenis
€ 300,- voor het bijzetten van een urn

Deze kosten zijn voor het openen en sluiten van het graf, de registratie en de assistentie tijdens de begrafenis. U kunt dit vooraf bij leven regelen, zodat uw nabestaanden ook hier geen omkijken meer naar hebben.

Boomschijf en houten bewaarbox

Een mooie, onbewerkte boomschijf, inclusief inscriptie, is bij de prijs inbegrepen. Deze boomschijf mag op het natuurgraf gelegd worden. Ook ontvangt u een houten bewaarbox voor al uw documenten.


Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Newsletter
 
Sending